Δεν είναι photoshop: 52αρα καλλονή με κορμί λαμπάδα, βάζει κάτω 20αρες με τις αναλογίες της

10.06.2016



Μπορεί να έχει μπει εδώ και δυο χρόνια στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της, αλλά το κορμί της θα το ζήλευαν ακόμα και…20αρες, καθώς η Γιολάντα Χαντίντ διαθέτει αξιοθαύμαστη σιλουέτα!

Για όσους και όσες δεν την γνωρίζετε, να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για την μητέρα της Τζίτζι και της Μπέλα Χαντίντ, η οποία υπήρξε διάσημο μοντέλο, ενώ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο reality «Real Housewives».

Και επειδή τα τελευταία χρόνια η 52χρονη σταρ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, είπε να το ρίξει λίγο έξω και να οργανώσει ένα εξωτικό ταξίδι στην Ταϊτή, απ΄όπου δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες της με μαγιό (ολόσωμα και μπικίνι) στο Instagram, κάνοντας τους followers της στα social media να παραμιλούν με τις αναλογίες και το εκπληκτικό της κορμί.

Ανανεωμένη και πολύ ευδιάθετη, η Γιολάντα Φόστερ πόζαρε στο φακό δηλώνοντας πως ο ωκεανός την γιατρεύει και την βοηθά να αναγεννηθεί, μετά την δύσκολη μάχη που δίνει εδώ και χρόνια με τη νόσο του Lyme.

Για όσους δεν το γνωρίζετε, να σας ενημερώσουμε πως η νόσος του Lyme είναι γνωστή και ως βορρελίωση.Προκαλείται από το βακτήριο borrelia burgdorferi, που μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι ixodes ricinus. Τα συμπτώματά της μοιάζουν με αυτά της γρίπης, ενώ στη συνέχεια εκδηλώνεται με μυοσκελετικά, αρθριτικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά και καρδιακά συμπτώματα. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, θεραπεύεται με αντιβιοτικά, ειδικά εάν η θεραπεία ξεκινήσει στα αρχικά στάδια της ασθένειας. Καθυστερημένη θεραπεία συχνά οδηγεί σε «προχωρημένη» βορρελίωση η οποία είναι δύσκολο να θεραπευτεί.

Πριν από λίγους μήνες μάλιστα, η Φόστερ είχε αναγκαστεί να αφαιρέσει την σιλικόνη από το στήθος της (λόγω της νόσου του Lyme), δείχνοντας σοκαριστικά πλάνα από την επέμβαση στο reality «Real Housewives» 

Να σημειώσουμε πως η 52χρονη καλλονή διαγνώστηκε με τη νόσο του Lyme το 2012, ενώ εκτός από εκείνη, από βορρελίωση υποφέρουν και τα άλλα δυο της παιδιά, η 19χρονη κόρη της Μπέλα Χαντίντ και ο 17χρονος γιος της Ανουάρ Χαντίντ.star.gr
 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


11009