Σοκ! Χωρίς φέρετρο η μητέρα της Άνιστον στο σαλόνι του σπιτιού της- Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

03.06.2016



Μία κηδεία αλλιώτικη από τις άλλες και… πολύ παράξενη, φαίνεται πως διοργάνωσε η Τζένιφερ Άνιστον για να αποχαιρετήσει την μητέρα της, που πέθανε την περασμένη εβδομάδα!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Νάνσι Ντόου «έφυγε» στις 26 Μαΐου, λόγω προβλημάτων υγείας, με σοβαρότερο όλων ένα εγκεφαλικό που υπέστη πριν από πέντε χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει, ούτε να μιλήσει και να χρειάζεται φροντίδα επί 24ώρου βάσεως. Αν και η Άνιστον με την μητέρα της είχαν αποξενωθεί, μετά και την κυκλοφορία ενός βιβλίου της Ντόου με «πιπεράτες» λεπτομέρειες για την ηθοποιό, η 47χρονη σταρ έσπευσε να την δει λίγο πριν «φύγει», αλλά και την αποχαιρέτισε όπως θα έκανε κάθε κόρη με την μητέρα της.

Σύμφωνα με το περιοδικό «In Τouch», η κηδεία της 79χρονης έγινε δύο ημέρες μετά το θάνατό της, στο… σαλόνι του σπιτιού της, στο βόρειο Χόλιγουντ, όπου μεταφέρθηκε το άψυχο κορμί της!

«Το κρεβάτι της Νάνσι μεταφέρθηκε από τη κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι. Εκείνη ήταν ντυμένη όμορφα και μακιγιαρισμένη, ενώ ήταν καλυμμένη με μια κουβέρτα μέχρι την μέση της και τα χέρια της ήταν σταυρωμένα και ακουμπισμένα πάνω στο στήθος της», περιγράφει συγγενικό πρόσωπο στο  περιοδικό, το οποίο δημοσίευσε στο Ίντερνετ βίντεο που τραβήχτηκε έξω από το διαμέρισμα, τη στιγμή της κηδείας.

Παρόντες στην τελετή, την οποία έκανε γυναίκα ιερέας, όπως αναφέρει το star, ήταν λιγοστοί συγγενείς και φίλοι, με τον σύζυγο της Άνιστον, Τζάστιν Θερού, να βρίσκεται στο πλευρό της, όπως και ο αδερφός της, Τζον Μελίκ.

Δείτε στο βίντεο την αποχώρηση των συγγενών από το σπίτι



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1377