Ο βοηθός του Depp περνά στην αντεπίθεση: Ψεύτικα και ύποπτα τα sms της Amber Heard

03.06.2016



Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται το διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χαρντ, καθώς η μια εξέλιξη διαδέχεται την άλλη, και οι ανατροπές είναι πολλές.

Μετά τα χθεσινά sms που έκαναν το γύρο του κόσμου και δείχνουν έναν υποτιθέμενο διάλογο της Άμπερ Χέρντ με τον προσωπικό βοηθό του 52χρονου σταρ (όπου η ηθοποιός του εξομολογείται πως την έχει κακοποιήσει πολλές φορές ο Τζόνι Ντεπ και εκείνος προσπαθεί να την μεταπείσει), ο Στίβεν Ντόιτερς πέρασε στην αντεπίθεση.

Μιλώντας στο TMZ, o βοηθός του Ντεπ διέψευσε κατηγορηματικά τα εν λόγω μηνύματα, αμφισβητώντας την «γνησιότητα» τους.

Συγκεκριμένα, ο Ντόιτερς τόνισε πως όλους αυτούς τους 15 μήνες δεν υπήρξε κανένα περιστατικό κακοποίησης στο ζευγάρι, και κανείς από τους δυο δεν του ανέφερε το παραμικρό.

Παράλληλα, τόνισε πως τα sms είναι ύποπτα και κατασκευασμένα, καθώς δεν εμφανίζουν ημερομηνία, ενώ ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που η υπόθεση πάει στα δικαστήρια, θα καταθέσει ότι ποτέ δεν μίλησε με την Άμπερ Χέρντ για την βίαιη συμπεριφορά του Τζόνι Ντεπ.

Να σημειώσουμε, πως τα πολλαπλά sms που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον Στίβεν Ντόιτερς να «απολογείται» στην Άμπερ Χέρντ για την βίαιη συμπεριφορά του Τζόνι Ντεπ, «κυκλοφόρησαν» σχεδόν ταυτόχρονα με τις φωτογραφίες της Άμπερ Χερντ στο περιοδικό «People», που την δείχνουν με μώλωπες και σκισμένα χείλη μετά από κακοποίηση που όπως υποστηρίζει δέχτηκε από τον 52χρονο σταρ.

Το σίγουρο είναι πάντως, πως αυτή η υπόθεση έχει ακόμα πολύ ζουμί.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3699