Πλούσιο φωτορεπορτάζ: Πασίγνωστος ηθοποιός σώζει ένα 6χρονο κορίτσι πριν το ποδοπατήσουν οι φαν του!

24.05.2016



Είναι ένας ήρωας! Κατά τη διάρκεια που χαιρετούσε τους υστερικούς φαν του, ο γνωστός ηθοποιός, παρατήρησε ένα μικρό κορίτσι κοντά στα κάγκελα, έτοιμο να το συνθλίψουν και έτσι πλησίασε για να το απεγκλωβίσει και να το σώσει.
Ο αγαπητός ηθοποιός, έδειξε τα πατρικά του ένστικτα χωρίς κανέναν δισταγμό, όταν ένα κορίτσι 6 ετών, χρειάστηκε τη βοήθειά του. Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, δείχνουν τον ηθοποιό να απεγκλωβίζει το κορίτσι με τη βοήθεια των ανθρώπων της ασφάλειάς του.
Ο Brad Pitt, βρίσκεται στην Ισπανία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Allied» στη Grand Canaria, όταν παρατήρησε ένα πλήθος θαυμαστών, να είναι κοντά στα διαχωριστικά κάγκελα προσπαθώντας να του τραβήξουν την προσοχή. Και ενώ ο πατέρας έξι παιδιών, είναι συνηθισμένος σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές, μια συγκεκριμένη φαν, του τράβηξε το ενδιαφέρον: Ένα μικρό, κατάξανθο κορίτσι με πλεξούδες, φαινόταν χαμένο και εγκλωβισμένο, μεταξύ των διαχωριστικών κάγκελων και τον υπολοίπων θαυμαστών.
Όταν ο 52χρονος, και η ασφάλειά του, πλησίασαν τον φράχτη, οι θαυμαστές εξτασιάστηκαν και άρχισαν να σπρώχνουν όλο και περισσότερο για να τον πλησιάσουν. Το κορίτσι τότε φαινόταν ότι θα το συνθλίψουν στα κάγκελα. Ο ηθοποιός δίχως σκέψη, άπλωσε τα χέρια του και το απεγκλώβισε, παίρνοντάς το στην αγκαλιά του και τραβώντας το από την πλευρά όπου ήταν ο ίδιος και οι άνθρωποί του. Ευτυχώς το κορίτσι δεν τραυματίστηκε πουθενά.






Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5085