Αποκάλυψη - βόμβα: Η Αθηνά Ωνάση έπιασε στα πράσα τον άντρα της με άλλη γυναίκα

24.05.2016



Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση από τον επί 11 χρόνια σύζυγό της, Ντόντα. Τα δημοσιεύματα όλο και πληθαίνουν, και μάλιστα όπως αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα bunte.de, η χρυσή κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση έπιασε τον άντρα της επ' αυτοφώρω με άλλη γυναίκα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη στις αρχές Μαΐου, με την Αθήνα να πιάνει στα πράσα τον Ντόντα με Ισπανίδα γυναίκα.

Επίσης, όπως αναφέρει το σάιτ, η Αθηνά δεν φορά εδώ και αρκετό το δαχτυλίδι του γάμου της και βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης, ενώ είναι και εμφανώς αδυνατισμένη. 

Δεν πάει στους Ολυμπιακούς!

Την ίδια ώρα, η ενημερωτική ιστοσελίδα radar αναφέρει ότι κύκλοι από το περιβάλλον της Αθηνάς Ωνάση λένε πως η χρυσή κληρονόμος -εξαιτίας του χωρισμού- είναι πολύ πιθανό να αναβάλει τα σχέδιά της για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου θα εμφανιζόταν με τα χρώματα της Ελλάδας.

Ντόντα: Είναι θύελλα 

Αλλη βραζιλιάνικη εφημερίδα online φιλοξενεί δηλώσεις του Αλβάρο Ντε Μιράντα, που ουσιαστικά παραδέχεται τον χωρισμό. «Είναι μια θύελλα, αλλά ποτέ δεν θα σταματήσω να πολεμώ για την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα παλέψω μέχρι τέλους», δήλωσε ο σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1561