Όλη η αλήθεια για τον θρυλικό καβγά του Jay Z και της αδερφής της Beyonce

27.04.2016



Άκρως αποκαλυπτικό είναι το νέο τραγούδι της Beyonce καθώς μέσα από τους στίχους η τραγουδίστρια λύνει το μυστήριο που περιέβαλε τον άγριο καβγά της αδερφής της, Solange, με τον Jay Z, μέσα στο ασανσέρ του Met Gala πριν δύο χρόνια.
 

 


Η τραγουδίστρια μέσα από νέο της album «Lemonade» και μέσα από μία σειρά τραγουδιών μίλα για την απιστία του 46χρονου συζύγου της. Συγκεκριμένα η Beyonce στο τραγούδι «Sorry» αναφέρει χαρακτηριστικά «Με θέλει μόνο όταν δεν είμαι εκεί, καλύτερα να φωνάξει την Μπέκι με τα ωραία μαλλιά!». Ποια είναι όμως η Μπέκι με τα ωραία μαλλιά; 

Φήμες κάνουν λόγο για την σχεδιάστρια μόδας Rachel Roy η οποία με την σειρά της φαίνεται να απάντησε στη διάσημη σταρ με μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ποιος νοιάζεται για τα ωραία μαλλιά. Χρειαζόμαστε όμως καλό φωτισμό για selfies ή για αλήθειες στον εαυτό μας. Πάντα! Ζήστε στο φως. Όχι άλλες drama queens».
 




Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους θαυμαστές της Beyonce οι οποίοι γέμισαν λεμόνια (από το «Lemonade») τους λογαριασμούς της στα social media, επιτιθέμενοι διαδικτυακά μέχρι και στην ανήλικη κόρη της.
 




Η σχεδιάστρια θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση της απάντησε μέσω του λογαριασμού της στο twitter λέγοντας: «Σέβομαι την αγάπη, τους γάμους, τις οικογένειες και την δύναμη. Αυτό που δεν θα έπρεπε να γίνει ανεχτό από κανέναν, ότι κι αν συμβαίνει, είναι το οποιουδήποτε είδους bullying».
 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1573