Μηνύσεις για το νυφικό της Kate Middleton πέντε χρόνια μετά

27.04.2016



Σχεδιάστρια μόδας από την Αγγλία μηνύει τον Alexander McQueen και την καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Σάρα Μπάρτον, καθώς όπως υποστηρίζει το νυφικό που φόρεσε η Kate Middleton είναι αντιγραφή δικού της σχεδίου.


Η σχεδιάστρια, Κρίστιν Κένταλ υπέβαλε μήνυση για παραβίαση των πνευματικών της δικαιωμάτων. «Η πελάτισσά μας είναι βέβαιη ότι το σχέδιο της εταιρείας της λήφθηκε παράνομα και αντιγράφηκε», αναφέρει ο δικηγόρος της σχεδιάστριας
Όσο για την απάντηση του οίκου; «Είμαστε εντελώς αμήχανοι απέναντι σε αυτή τη νομική αξίωση. Η Κρίστιν Κένταλ αρχικά μας προσέγγισε στον Alexander McQueen σχεδόν 4 χρόνια πριν, όταν ήμασταν ξεκάθαροι απέναντί της ότι οποιοσδήποτε υπαινιγμός ότι το σχέδιο του βασιλικού νυφικού φορέματος της Σάρα Μπάρτον ήταν ανόητος. Η Σάρα Μπάρτον δεν είδε ποτέ κανένα της κ. Κένταλ σχέδιο ή σκίτσο και δεν γνώριζε την κ. Κένταλ πριν η κ. Κένταλ επικοινωνήσει μαζί μας -περίπου 13 μήνες μετά τον γάμο. Δεν γνωρίζουμε γιατί η κ. Κένταλ επανέφερε ξανά αυτό, αλλά δεν υπάρχει κανένα αν, αλλά ή ίσως εδώ αυτός ο ισχυρισμός είναι γελοίος».


 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1945