Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας: Καθισμένοι στο ίδιο τραπέζι σαν 2 ξένοι [εικόνες]

22.03.2024



Οι δύο πολυσυζητημένοι πρώην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας βρέθηκαν χθες Πέμπτη 21 Μαρτίου σε εστιατόριο που ήταν προσκεκλημένοι και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι. Όπως θα δείτε και στα πλάνα του Ηappy Day αντάλλαξαν μόνο ένα γεια και συμπεριφέρονταν σαν δύο ξένοι.

Το πρώην ζευγάρι μίλησε στους δημοσιογράφους με την Αλεξάνδρα να λέει: "Αυτό προέκυψε. Εγώ δεν ήξερα καν ότι θα είναι εδώ, αλλά επειδή έχει περάσει πολύς καιρός και έχει κλείσει αυτό το θέμα οριστικά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να συνυπάρχουμε σε ένα χώρο έστω και τυχαία. Άσε τη μοίρα στη θέση της. Δεν μιλήσαμε καθόλου, ένα γεια είπαμε. Έχω δει κάποια στιγμιότυπα στο J2US, προσπαθεί". 

Την ίδια γραμμή κράτησε και ο Στάθης Σχίζας λέγοντας: "Δεν μπήκαμε μαζί με την Αλεξάνδρα, λάθος είδες. Η κοπέλα καθόταν και πάνω κάτω την ίδια ώρα ερχόμαστε όλοι. Έτυχε και ήρθαμε κοντά στην ώρα. Γιατί να μην χαιρετηθούμε; Εχθροί είμαστε; Και χαιρετηθήκαμε και στο ίδιο τραπέζι καθίσαμε. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Θα της ζητήσω συμβουλές για το J2US, αλλά ό,τι συμβουλή και να πάρω άφωνος είμαι έτσι κι αλλιώς". Δείτε το βίντεο:

ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


349