Survivor All Star: Το πρώτο μήνυμα του Μαρτίκα μετά την αποχώρησή του: «Βρισηίδα μου σου 'ρχομαι»

28.05.2023



Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής του στην Ελλάδα μετά από αρκετούς μήνες παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης και φυσικά η ανυπομονησία του να δει τους δικούς του ανθρώπους και κυρίως τη γυναίκα που αγαπά, είναι μεγάλη. 

Ο γνωστός φαρμακοποιός και επιχειρηματίας, όπως παρακολουθήσαμε την περασμένη εβδομάδα, ήταν εκείνος που αποχώρησε από το παιχνίδι, μετά από 12 υποψηφιότητες φέτος (και 12 πέρυσι) για αποχώρηση.

Το κοινό αποφάσισε να τον διώξει από το παιχνίδι με τον ίδιο να δηλώνει πανευτυχής που επιστρέφει στην οικογένειά του και φυσικά στην αγκαλιά της αγαπημένης του Βρισηίδας Ανδριώτου που τον περιμένει πώς και πώς.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σπύρος Μαρτίκας στο βίντεο που ανέβασε από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης όπου ήταν ο τελευταίος σταθμός ανταπόκρισης της πτήσης του από Άγιο Δομίνικο, μένουν μόλις λίγες ώρες για να βρεθεί κοντά σε όσους τον αγάπησαν και αγαπάει και έδειχνε πολύ χαρούμενος γι' αυτό.

Προφανώς η τελική πτήση του για το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος είχε αναμονή αρκετή ώρα και έτσι βρήκε τον χρόνο να επικοινωνήσει, έστω και έτσι με τους διαδικτυακούς του φίλους.

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


462