Η έκρηξη της Καινούργιου on air! Αδιανόητος καβγάς με τον Μικρούτσικο – Χάος στο πλατό

24.05.2023



Χαμός στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα με αφορμή τα «απόνερα» των εκλογών. Καινούργιου και Μικρούτσικος ήρθαν σε έντονη διαμάχη με την παρουσιάστρια να εκρήγνυται στον «αέρα». Ο καβγάς ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου σχετικά με το πώς διαχειρίστηκαν τα κανάλια τον χρόνο ανάμεσα που έδωσαν στα πολιτικά πρόσωπα κατά την προεκλογική περίοδο.

Η Κατερίνα Καινούργιου θεώρησε πως ο συνεργάτης πετά «καρφιά» για την δική της εκπομπή και η αντίδρασή της ήταν αδιανόητα ακραία. «Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παραδίδει το κανάλι στο ΕΣΡ, το κανάλι δίνει ισάξιο χρόνο σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για να της απαντήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν μίλησα για το κανάλι. Εγώ προφανώς μιλάω για εμάς, για τα πρόσωπα».

«Μιλάς για εμάς. Άνθρωποι του καναλιού είμαστε κι εμείς. Με αυτό που κάνεις δημιουργείς πρόβλημα σε όλους μας. Δηλαδή τι είμαστε εμείς; Ξέρεις τι υποστηρίζουμε και τι έχουμε ψηφίσει;», είπε η παρουσιάστρια. «Το ξέρω. Είμαι σίγουρος, γιατί σας ακούω τι λέτε και διαφωνώ με όλους σας. Δικαίωμά σου», απάντησε ο Μικρούτσικος και δες στο βίντεο πώς εξελίχθηκε η κουβέντα.

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1426