Η έκρηξη της Καινούργιου on air! Αδιανόητος καβγάς με τον Μικρούτσικο – Χάος στο πλατό

24.05.2023Χαμός στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα με αφορμή τα «απόνερα» των εκλογών. Καινούργιου και Μικρούτσικος ήρθαν σε έντονη διαμάχη με την παρουσιάστρια να εκρήγνυται στον «αέρα». Ο καβγάς ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου σχετικά με το πώς διαχειρίστηκαν τα κανάλια τον χρόνο ανάμεσα που έδωσαν στα πολιτικά πρόσωπα κατά την προεκλογική περίοδο.

Η Κατερίνα Καινούργιου θεώρησε πως ο συνεργάτης πετά «καρφιά» για την δική της εκπομπή και η αντίδρασή της ήταν αδιανόητα ακραία. «Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παραδίδει το κανάλι στο ΕΣΡ, το κανάλι δίνει ισάξιο χρόνο σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για να της απαντήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν μίλησα για το κανάλι. Εγώ προφανώς μιλάω για εμάς, για τα πρόσωπα».

«Μιλάς για εμάς. Άνθρωποι του καναλιού είμαστε κι εμείς. Με αυτό που κάνεις δημιουργείς πρόβλημα σε όλους μας. Δηλαδή τι είμαστε εμείς; Ξέρεις τι υποστηρίζουμε και τι έχουμε ψηφίσει;», είπε η παρουσιάστρια. «Το ξέρω. Είμαι σίγουρος, γιατί σας ακούω τι λέτε και διαφωνώ με όλους σας. Δικαίωμά σου», απάντησε ο Μικρούτσικος και δες στο βίντεο πώς εξελίχθηκε η κουβέντα.

gossip-tv.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΨάθινη τσάντα: Το αξεσουάρ που κρατάς άνετα στην πόλη αλλά και στις διακοπές

Τα «έξυπνα» κομμάτια που δίνουν λύση στο everyday styling Διάβασε περισσότερα

Μαίρη Συνατσάκη: Color matching με την κόρη της και μας δείχνει την πιο ωραία elevator selfie Διάβασε περισσότερα

Curly hair: Πως θα υιοθετήσεις την πιο hot τάση του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα


333