Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά και μόλις το ανακοίνωσε!

24.05.2023Στιγμές ευτυχίας για τον Κωνσταντίνο Κουφό, τον οποίο γνωρίσαμε ευρέως μέσα από την επιτυχία «Η πιο ωραία της Ελλάδας». Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής θα γίνει ξανά πατέρας, καθώς η σύντροφός του, Μαργαρίτα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Κουφός στους διαδικτυακούς του ακολούθους με μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του. «Σε λίγο καιρό από τρεις που είμαστε θα γίνουμε τέσσερις» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κουφός.

Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του, Μαργαρίτα, οι οποίοι είναι ζευγάρι από το 2015, έχουν ακόμη έναν γιο, που γεννήθηκε το 2019.

«Είμαστε μαζί από το 2015, γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του video clip “Η πιο ωραία της Ελλάδας”. Μετά τον κορονοϊό, η πορεία μου πήγε από μέτρια ως πτωτικά. Αυτό είχε και τεράστια επιβάρυνση και στην τσέπη μου, γιατί πια έχω οικογένεια, έχω το παιδί και τη γυναίκα μου» είχε πει ο Κωνσταντίνος Κουφός έναν περίπου χρόνο πριν.

ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΣοφία Χατζηπαντελή: Το ιδιαίτερο φόρεμα που έβαλε και στοιχίζει μόλις 10 ευρώ [εικόνες]

5+1 stylish ζευγάρια του νησιού που ξεχωρίζουν με τα looks τους Διάβασε περισσότερα

10 δροσερά looks, ιδανικά όταν ο υδράργυρος «χτυπάει» κόκκινο Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της είναι #1 τάση για το καλοκαίρι 2023 Διάβασε περισσότερα
370