Σάλος στα social media με τον Τσιτσιπά που έβρισε δημόσια την μητέρα του (βίντεο & φωτος)

21.05.2023



Έξω φρενών με τη μητέρα του έγινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς όταν έχασε ένα καθοριστικό γκέιμ στο πρώτο σετ. Ο Έλληνας τενίστας τα έβαλε με τη μητέρα του η οποία του έδινε οδηγίες στα ρώσικα κάτι που τον εκνεύρισε. Πιο συγκεκριμένα ο Τσιτσιπάς δέχτηκε μπρέικ από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Open Rome σε ένα καθοριστικό σημείο στο πρώτο γκέιμ με τον Ρώσο αντίπαλο να περνάει μπροστά στο σκορ με 6-5 γκέιμ.

Ο Τσιτσιπάς όταν πήγε προς τον πάγκο του νευρίασε με τη μητέρα του, η οποία στη διάρκεια του παιχνιδιού τού μιλούσε στα ρώσικα δηλαδή τη γλώσσα του αντίπαλου του.

Τότε ο Τσιτσιπάς γύρισε και της είπε: «Μη μιλάς στα ρώσικα. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρώσικα μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρώσικα. Μ@@@@@σμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θέο σου;».

Και εν συνεχεία, πριν μπει στο κορτ για την έναρξη στο δεύτερο σετ -με τη μητέρα του να έχει πάει από πάνω του για να του πει κάτι- ο Τσιτσιπάς γύρισε και είπε προς τον διαιτητή: «Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Δεν μπορώ. Άμα συνεχίσω πρέπει να γίνει με το δικό μου τρόπο».

Ακολούθως, το Twitter πήρε φωτιά. Δείτε στην γκαλερί που ακολουθεί
protothema.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3878