Μόλις έσκασε: Χώρισε ταιριαστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz

24.03.2023Ηρακλής Τσουζίνοφ και Μαρινέλα Ζύλα χώρισαν. Σύµφωνα µε τη Σάσα Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, o νικητής του GNTM3 δεν είναι πια ζευγάρι µε την πρώην συµπαίκτριά του και επίσης μοντέλο.Ο Ηρακής Τσουζίνοφ πρώτη φορά επιβεβαίωσε τον χωρισµό, λέγοντας: «∆εν είµαστε πια µαζί µε τη Μαρινέλα. Εχουµε χωρίσει. ∆ιατηρούµε φιλικές σχέσεις».

Τo ζευγάρι έζησε έναν παθιασµένο έρωτα, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τούς είχε «τσακώσει» σε τρυφερά ενσταντανέ. Ωστόσο, οι δυο τους από κοινού αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους και να παραµείνουν δύο καλοί φίλοι, αφού ήθελαν να δώσουν περισσότερη βάση στα επαγγελµατικά τους.
Να σηµειωθεί ότι, µπαίνοντας στο σπίτι του «GNTM», ο Ηρακλής ήταν σε σχέση µε την Αγγελική Κάτρη. Μια σχέση η οποία έληξε αµέσως µετά τη νίκη του και το τέλος του παιχνιδιού. Ηδη πριν µπει στο σπίτι του «GNTM», ο Ηρακλής διατηρούσε δεσµό µε την Αγγελική, και µάλιστα µιλούσε µε πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη.


Μετά τη νίκη του, οι δυο τους χώρισαν, µε τις φήµες να φουντώνουν ότι ο Ηρακλής είναι ζευγάρι µε τη συµπαίκτριά του Μαρινέλα Ζύλα, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε. Πλέον, όµως, έχουν χαράξει και οι δυο τους χωριστούς δρόµους.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς5+1 stylish ζευγάρια του νησιού που ξεχωρίζουν με τα looks τους

10 δροσερά looks, ιδανικά όταν ο υδράργυρος «χτυπάει» κόκκινο Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της είναι #1 τάση για το καλοκαίρι 2023 Διάβασε περισσότερα

Έχεις μικρό στήθος; Το μαγιό που φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου ταιριάζει ιδανικά Διάβασε περισσότερα
746