Βασίλης Μουντάκης: Ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας – Φωτογραφίες

24.03.2023



Τρία χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η Μελίνα Ασλανίδου και ο Βασίλης Μουντάκης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να βάλουν τέλος στη σχέση τους. Τόσο η γνωστή τραγουδίστρια όσο και ο γοητευτικός επιχειρηματίας έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, ενώ ο γνωστός κομμωτής έκανε και το επόμενο βήμα στη νέα του σχέση.

Συγκεκριμένα, εδώ και δύο χρόνια περίπου, ο Βασίλης Μουντάκης έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ειρήνης Βουγιούκαλακη, ενώ το ζευγάρι είχε γνωστοποιήσει τη σχέση τους από τους πρώτους κιόλας μήνες. Το αγαπημένο ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να επισφραγίσει τον έρωτά του, με τον πιο όμορφο τρόπο. Οι δυο τους ταξίδεψαν στο Λας Βέγκας και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης 23/2, όπου δημοσίευσαν σχετικά στιγμιότυπα. Ο Βασίλης Μουντάκης ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες και τις συνόδευσε γράφοντας: «Ό,τι συμβαίνει στο Λας Βέγκας, μένει στο Λας Βέγκας». 

Από την πλευρά της, η Ειρήνη Βουγιουκαλάκη πόσταρε τα δικά της αγαπημένα στιγμιότυπα από την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της και έγραψε: «Mr & Mrs..»

Να θυμίσουμε πως η σύντροφος του Βασίλη Μουντάκη, είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, ενώ την έχουμε δει και στην τηλεόραση. Έχει κάνει ένα μικρό πέρασμα από την σειρά του MEGA, Κομάντα και δράκοι κι έχει συμμετάσχει και στο Deal.

tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1933