Τότσικας: «Σε σκηνή είχα φιλί με τη Θεωνά και τα παιδιά ρώτησαν: ‘’Μαμά θα γυρίσει ο μπαμπάς σπίτι;»

23.03.2023



Πόσο έτοιμος ήταν ο Αποστόλης Τότσικας να γίνει μπαμπάς και πώς διαχειρίζεται ο ίδιος και η σύζυγός του Ρούλα Ρέβη την αναγνωρισιμότητά τους σε σχέση με τα δίδυμα παιδιά τους; Ο αγαπημένος ηθοποιός, σε μία συνέντευξη εφ' όλη της ύλης, μιλάει για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, για το τι τύπος μπαμπά είναι αλλά και για το πώς τα παιδιά του αντιλαμβάνονται τη δουλειά του...

Στους πολύ γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, πώς βρίσκεις ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματική και προσωπική ζωή;

Όπως όλοι οι άνθρωποι, όποιο επάγγελμα κι αν κάνουν. Η δουλειά είναι για να βγάλουμε το ψωμί μας και να ζούμε καλά - πάντα βέβαια υπάρχει η ομορφιά του να βυθίζεσαι σε ένα κείμενο. Όλοι οι άνθρωποι κάνουν θυσίες για να εξασφαλίσουν χρόνο για την οικογένειά τους. Χρόνος υπάρχει και, από ένα σημείο και μετά, τον φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι.

Τι σου αρέσει να κάνετε οικογενειακώς;

Κυρίως βόλτες. Να γνωρίζουμε πράγματα, να κάνουμε ταξίδια. Εξίσου ωραία είναι όμως κι όταν ζωγραφίζουμε με τα παιδιά ή κάνουμε κατασκευές στο σπίτι. Παίζουμε, τρέχουμε, διάφορα...

Είχες στο μυαλό σου πώς θα ήσουν ως πατέρας, ένιωθες έτοιμος;

Όχι, ποτέ. Στη ζωή μου γενικά δεν κάνω υποθέσεις, μόνο στη σκηνή, με τα κείμενα. Λειτουργώ με αυτό που έρχεται και με αυτό που θέλω να καταφέρω.

Τι ήθελες να καταφέρεις σε ό,τι αφορά την πατρότητα; Το έχεις πετύχει;

Δεν ξέρω. Αν το γνώριζα, θα είχα ανοίξει μια σχολή τύπου «πώς να τα καταφέρετε στη ζωή» και θα είχε μεγάλη επιτυχία. Η ζωή πάει μέρα με τη μέρα, βήμα με το βήμα, κι έτσι πρέπει. Είναι πολύ όμορφο να μένεις στο παρόν και στο τι μπορείς να κάνεις τώρα.

Η αναγνωρισιμότητα που έχετε εσύ και η σύζυγός σου, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, έχει επηρεάσει τα παιδιά ή την οικογενειακή ζωή σας;

Αν υπάρχουν γονείς που λένε στα παιδιά τους να έχουν συγκεκριμένη συμπεριφορά στο σχολείο λόγω της δικής τους αναγνωρισιμότητας, είναι λάθος. Εμείς δεν ήμαστε ποτέ σε τέτοια φάση. Είμαστε cool, δεν περιστρέφεται η ζωή μας γύρω από αυτό και δεν ασχολούμαστε με αυτό. Τα παιδιά μας είναι αρκετά μεγάλα και προσγειωμένα πια για να καταλάβουν τι γίνεται. Δεν μας αφορά ως οικογένεια αυτό.

Σε έχουν δεν ποτέ στο θέατρο ή στην τηλεόραση;

Με έχουν δει σε μια παιδική παράσταση που είχαμε κάνει με τον Φωκά Ευαγγελινό, το «Χιονάνθρωπο και το κορίτσι» του Ευγένιου Τριβιζά. Είχαν ξετρελαθεί, τους άρεσε πολύ το έργο. Στην τηλεόραση με έχουν δει μια-δυο φορές, αλλά τυχαία, δεν το επιδιώκω. Είναι πολύ αστείες οι αντιδράσεις τους ωστόσο. Κάποια στιγμή είδαν μια σκηνή στο «Για πάντα παιδιά» όπου είχαμε ένα φιλί με την Τζένη Θεωνά και ρώτησαν τη μητέρα τους: «Μαμά, ο μπαμπάς θα γυρίσει στο σπίτι;».

Πηγή: Hello





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




835