Εκνευρίστηκε η Σκορδά με τον Nτάνο και τη συμπεριφορά του σε δημοσιογράφο - Δείτε τι συνέβη;

21.03.2023Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με τον τρόπο που αντέδρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής της. «Θέλεις να σε ρωτήσω για την προσωπική σου ζωή; Με ποιον κοιμάσαι;», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη, παίρνοντάς της το μικρόφωνο. Αυτή η αντίδρασή του προς τη δημοσιογράφος και το πλάνο, έφεραν σε δύσκολη θέση την παρουσιάστρια, η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Αφού προβλήθηκε το βίντεο, είπε στον «αέρα» της εκπομπής της:

«Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον χαρακτηρίζει αυτή η συμπεριφορά αλλά δεν ήταν ωραίο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα ριάλιτι παιχνίδι. Όταν μπαίνει σε ένα ριάλίτι αποδέχεσαι και δίνεις δικαιώματα ότι θα δεχτείς ερωτήσεις, κριτική και ότι απασχολείς τον κόσμο», είπε και συνέχισε:

«Βγαίνεις έξω από μία συνέντευξη. Οι ερωτήσεις γίνονται από τη στιγμή που είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που απασχολείς. Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι. Διαφημίσεις…», είπε και πέρασε σε διαφημιστικό break.

Δες το σχετικό απόσπασμα

gossip-tv.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΨάθινη τσάντα: Το αξεσουάρ που κρατάς άνετα στην πόλη αλλά και στις διακοπές

Τα «έξυπνα» κομμάτια που δίνουν λύση στο everyday styling Διάβασε περισσότερα

Μαίρη Συνατσάκη: Color matching με την κόρη της και μας δείχνει την πιο ωραία elevator selfie Διάβασε περισσότερα

Curly hair: Πως θα υιοθετήσεις την πιο hot τάση του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα


353