Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Μείναμε άφωνοι με την αποκάλυψη για το ποιος παίκτης κινεί τα νήματα και τον έδωσε στεγνά

17.03.2023



Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα για το Survivor, τη σχέση της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και έδωσε στη φόρα τον παίκτη που κινεί τα νήματα.

Αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε: «Δεν το βίωσα ωραία το All Star, δεν ήταν όπως πέρσι. Δεν πειράζει, ήξερα ότι πάω σε ένα ριάλιτι. Δεν τα περίμενα τόσο χάλια τα πράγματα βέβαια».

Για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε: «Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου σε αυτό το θέμα. Έχω πει κιόλας ότι θα ήταν σωστό να μιλήσουμε αλλά αν δεν θέλει η κοπέλα δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω. Εγώ έχω κάνει την κίνηση. Αν δεν, να είναι καλά, καλή επιτυχία στη ζωή της. Εγώ την κρατάω μέσα μου με αγάπη».

Και πρόσθεσε: «Στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα ότι δεν θα με καταλάβει. Πίστευα ότι θα είχε μία πιο αντικειμενική άποψη, επειδή έχει ζήσει και το παιχνίδι. Την πήρα τηλέφωνο μόλις γύρισα από το Survivor».

Και στη συνέχεια έδωσε στεγνά τον παίκτη που κινεί τα νήματα: «Ξεκάθαρα ο Μάριος κινεί τα νήματα. Το είδαμε και με την Ελευθερία στην αρχή, που της είπε να ψηφίσει τον Στάθη. Ο Σπύρος Μαρτίκας ανακατεύει φουλ και όχι μόνο την κόκκινη ομάδα. Και ο Μπάρτζης έχει ρόλο από πίσω. Όταν έφυγε ο Στάθης, κατάλαβα ότι όλο αυτό ήταν υποκινούμενο, ώστε ένας-ένας οι δυνατοί παίκτες να φύγουν», παραδέχεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

.jpg
Και κατέληξε λέγοντας στην κάμερα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα: «Τοποθετήθηκα, την πλήρωσα εγώ αλλά δεν το μετανιώνω, γιατί γλίτωσα από την ανθρωποφαγία. Όλοι έχουν πάει εκεί για τα λεφτά».



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




667