Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Είδαμε πρώτη φορά τον γοητευτικό μπαμπά του

16.03.2023Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μας αποδεικνύει πως η γοητεία στην οικογένεια είναι θέμα… DNA! Ο επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης μίλησε στην εκπομπή [email protected] για το πόσο περήφανος είναι για την καριέρα του γιου του.

Αναφέρθηκε στην κλίση που από μικρός είχε στα καλλιτεχνικά, ανέφερε τον λόγο που επέλεξε τους Παξούς για τη σειρά Maestro ενώ δεν απέκλεισε την Κρήτη για επόμενο προορισμό των σεναρίων του. «Oποιοσδήποτε πατέρας στη θέση μου θα ήταν υπερήφανος για αυτά που έχει κάνει ο γιος του.

Από μικρός του άρεσε το θέατρο. Ακόμα και στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου είχε κατέβει με μια ομάδα από το σχολείο του για να παίξει θέατρο στο Ηράκλειο. Όταν διάβασε μία αγγελία ότι οι Φρουροί της Αχαΐας θέλουν έναν μικρό για έναν ρόλο, πήγε αλλά χρειαζόταν άδεια από τους γονείς και αναγκαστικά μας πήρε τηλέφωνο και έπρεπε να συμφωνήσουμε. Δεν είχαμε καμία αντίρρηση.

Το αν σταματήσει ή όχι την τηλεόραση μετά το Maestro δεν το γνωρίζω ούτε μου έχει πει κάτι τέτοιο. Τον ενδιαφέρει περισσότερο να κάνει καλή δουλειά, το χρηματικό το βάζει σε δεύτερη μοίρα. Σίγουρα οι Παξοί είναι το αγαπημένο του νησί και έχει αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία. Η γιαγιά του κατάγεται από κει και έχουν σπίτι εκεί. Η Κρήτη είναι το μέρος που γεννήθηκε, και αν θα συνεχίσει θα βάλει και την Κρήτη στη δουλειά του.
Θυμάμαι το 1992 που πήγαμε μαζί στη Βοστώνη για να δει τις προϋποθέσεις για να μπει στο οικονομικό πανεπιστήμιο. Πίστευα ότι καλό είναι να έρθει και ο Χριστόφορος στην οικογενειακή επιχείρηση. Δεν είχε κάποια κλίση στα οικονομικά. Η μόνη κλίση που είχε και έχει είναι το καλλιτεχνικό κομμάτι.

Προφανώς κάθε γονιός θέλει τα παιδιά του να κάνουν οικογένεια, να κάνει εγγόνια. Αν μπορούσε να συνδυάσει οικογένεια και καριέρα θα ήταν το καλύτερο. Με ρωτάνε αν έχω σχέση με τον Χριστόφορο και ότι δεν μου μοιάζει πολύ, διίστανται οι απόψεις!».

Εμείς σε αυτό το σημείο θα πούμε πως μπορεί να μην μοιάζουν πολύ όμως και ο Μανώλης Παπακαλιάτης είναι εξίσου γοητευτικός και έχει χαρακτηριστικά σταρ!

gossip-tv.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


205