Νίκος Μουτσινάς: Πήρε την απόφαση και αποχωρεί από την τηλεόραση - Αυτός είναι ο λόγος

12.03.2023Νίκος Μουτσινάς αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που συζητιούνται στο τέλος κάθε σεζόν σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του. Φέτος, το συμβόλαιο του παρουσιαστή με τον ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται και πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται για το μέλλον του.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» πως ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν, κάνοντας έτσι ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» ανακοίνωσε πρόσφατα στο κανάλι την απόφασή του, ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους του σταθμού.

Ο ίδιος, μάλιστα, φρόντισε να ενημερώσει την κυρία Κουτσαφτάκη για τους συνεργάτες που έχει ξεχωρίσει και έχουν βοηθήσει πολύ στην εκπομπή του, ώστε να απορροφηθούν από άλλες εκπομπές την επόμενη χρονιά.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε δεχτεί πολλές προτάσεις – από τον Alpha, το Star και τον ΣΚΑΪ – ωστόσο έκρινε πως σε αυτή τη φάση της ζωής του επιθυμεί να κάνει ένα βήμα πίσω, απέχοντας από κάθε επαγγελματική υποχρέωση που να αφορά στην τηλεόραση.

Όσον αφορά στα σενάρια που τον θέλουν να κάνει θέατρο, ο Χάρης Λεμπιδάκης εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, μιας και ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό του και να ταξιδέψει.

Πηγή: www.faysbook.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


812