Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το βίντεο μέσα στο νοσοκομείο μετά τη χειρουργική επέμβαση

10.03.2023Λίγες μέρες, αφότου ανέλαβε και επίσημα το υφυπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εισήχθη στο νοσοκομείο, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, μέσα από ανάρτησή του. Πρόκειται για προγραμματισμένη επέμβαση στο χέρι του, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 9 Μαρτίου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Facebook. 

Στο βίντεο που ανάρτησε μέσα από το προφίλ του, ο τραγουδιστής και πλέον υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου ακούγεται να λέει: «Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι να είστε γεροί, δυνατοί και υγιείς. Εγώ σήμερα εισήχθην στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για μια μικροεπέμβαση και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τόσο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου όπως και την διοίκηση για τον ζήλο που δείχνουν συλλογικά στη δουλειά και την άσκηση των καθηκόντων τους.

Nα είστε όλοι καλά ευχαριστώ πολύ για τα πολλά μηνύματα σας και τις ευχές σας. Τις ανταποδίδω»  ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Πηγή: protothema.gr
 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


244