Με βουρκωμένα μάτια - Η τρυφερή φωτογραφία με τη Συνατσάκη να φιλάει το πρόσωπο της κόρης της

10.03.2023Την Τετάρτη 8 Μαρτίου είδαμε να κατακλύζονται στα social media με αναρτήσεις για τη ημέρα της γυναίκας, άλλες να συνοδεύονται από κείμενα και λόγια καρδιάς, άλλες από φωτογραφίες και άλλες από τρυφερά βίντεο γνωστών και μη προσώπων.

Με τη σειρά της λοιπόν και η Μαίρη Συνατσάκη έσπευσε να κάνει τη δική της ανάρτηση, μέσα από μια πολύ ωραία φωτογραφία εκείνης και της κόρης της, με την instagramer να εκφράζει σκέψεις αλλά και ανησυχίες της για τον κόσμο, που θα μεγαλώσει η μικρή της.

Όπως πάντα όμως έτσι και αυτή τη φορά το μήνυμα είχε μία πιο ευχάριστη και θετική κατάληξη με τη Συνατσάκη να έχει την ελπίδα, πως η κόρη της μεγαλώνοντας θα πάρει τις αξίες της μαμάς της.

«Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται τις θηλυκότητες περισσότερο από ποτέ. Σε ισχυρές θέσεις. Σε κυβερνήσεις. Σε όλα τα επαγγέλματα. Ισότιμα. Απαλλαγμένες από ενοχές. Χωρίς φόβο. Σίγουρες. Μπροστάρισσες. Ενωμένες. Μαζί… Θα παλέψω για αυτό το μέλλον. Για τις κόρες μας. • την φωτογραφία έβγαλε ο μπαμπάς μου», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

youweekly.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


149