Τέμπη: Συγκλονισμένοι στο Πρωινό - Μόλις με είδε η μητέρα μου, λιποθύμησε και νοσηλεύεται...

09.03.2023Συγκλονισμένοι στο Πρωινό με τη μαρτυρία της Μαρία Σίσκου και του Γιώργου Τασιόπουλου ταξίδευαν με το μοιραίο τρένο προς Θεσσαλονίκη. Η Μαρία φορώντας κολλάρο, ανέφερε ότι τραυματίστηκε στον θώρακα και το μάτι από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης που την πέταξε στο τζάμι του βαγονιού.

Συγκεκριμένα τόνισε στον Γιώργο Λιάγκα: «Χτες έβγαλα τα ράμματα από το μάτι μου. Επηρεάστηκε όλο το σώμα μου.Ξυπνήσαμε απότομα, ένιωσα ότι θα πεθάνω. Μετά είδαμε τον πανικό. Ήταν ανοιχτή ήταν η πίσω πόρτα. Ζαλιζόμουνα και όταν σηκώθηκα έπεσα κάτω. Με κρατούσε ο σύζυγός μου και βγήκαμε. Ήμασταν στο σκοτάδι και δεν ξέραμε πού να πάμε. Ευτυχώς ήρθε γρήγορα η Αστυνομία. Μας πήγαν στη Βέροια.»!

Και στη συνέχεια η Μαρία Σίσκου αποκάλυψε: «Η μαμά μου όταν με είδε έπαθε την καρδιά της και νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο. Έχει και πνευμονοπάθεια. Κόντεψε να πεθάνει. Αληθεύει ότι λιποθύμησε όταν με είδε. Τρόμαξε πάρα πολύ. Δεν πίστευε ότι ζω, ότι θα βγω ζωντανή από αυτό το τρένο. Είχα αίματα όταν με είδε.» και σοκαρίστηκε η ομάδα της εκπομπής, το πρωινό!

Και συνέχισε λέγοντας: «Κανένας δεν επικοινώνησε από την εταιρεία μαζί μας κι εμείς ζητάμε Δικαιοσύνη γιατί τραβήξαμε μεγάλη ψυχική οδύνη όσοι ήμασταν στο τρένο γιατί φύγαν νέα παιδιά και δεν το αξίζαν όλο αυτό»!

gossip-tv.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


393