Στάθης Σχίζας: Πήγε στα δικαστήρια και κατέθεσε μήνυση - Δείτε τι συνέβη;

09.03.2023Στην Ελλάδα επέστρεψε o Στάθης Σχίζας μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor all Star και σήμερα, 9 Μαρτίου βρέθηκε στα δικαστήρια Ευελπίδων 

Τον Στάθη όπως μας αποκάλυψε η εκπομπή, Πρωινό Μας τον περίμενε έξω από το αεροδρόμιο η αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ο Στάθης Σχίζας κατά την επιστροφή του δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για το Survivor all Star, λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του survivor all star είπε: «Παιδιά, νομίζω ότι στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο πληροφορήθηκα και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το παιχνίδι. Εδώ θρηνούμε τόσο κόσμο, ντροπή σε όλους τους υπεύθυνους. Για το παιχνίδι έχουμε χρόνο να μιλήσουμε, ευχαριστώ πολύ».

Σήμερα λοιπόν ο πρώην παίκτης του survivor βρέθηκε στα δικαστήρια όπως αποκάλυψε και το Πρωινό Μας με τη δικηγόρο του, Γιούλη Ρετζεπάϊ η οποία και προχώρησε σε μήνυση για την άρση πιθανών προσβολών από τα social media και στην αποκατάσταση προσβληθέντων δικαιωμάτων του πελάτη της και των οικείων του.

Ο Άγγελος Βουράκης, συνεργάτης της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε στο «Πρωινό μας», ο οποίος επικοινώνησε με τη δικηγόρο του Στάθη Σχίζα: «Ο άνθρωπος διαβάζει τα σχόλια που γίνονται στο διαδίκτυο για το πρόσωπό του, για το παιδί του, τον βρίζουν… Ο άνθρωπος αυτός έφτασε στο Αμήν. Δε μπορείς να το αντιμετωπίσεις αυτό. Αυτά τα πράγματα είναι συκοφαντικά και απευθύνθηκαν σήμερα στην Εισαγγελέα». Πηγή: gossip-tv.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


803