Στάθης Σχίζας: Πήγε στα δικαστήρια και κατέθεσε μήνυση - Δείτε τι συνέβη;

09.03.2023



Στην Ελλάδα επέστρεψε o Στάθης Σχίζας μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor all Star και σήμερα, 9 Μαρτίου βρέθηκε στα δικαστήρια Ευελπίδων 

Τον Στάθη όπως μας αποκάλυψε η εκπομπή, Πρωινό Μας τον περίμενε έξω από το αεροδρόμιο η αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ο Στάθης Σχίζας κατά την επιστροφή του δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για το Survivor all Star, λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του survivor all star είπε: «Παιδιά, νομίζω ότι στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο πληροφορήθηκα και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το παιχνίδι. Εδώ θρηνούμε τόσο κόσμο, ντροπή σε όλους τους υπεύθυνους. Για το παιχνίδι έχουμε χρόνο να μιλήσουμε, ευχαριστώ πολύ».

Σήμερα λοιπόν ο πρώην παίκτης του survivor βρέθηκε στα δικαστήρια όπως αποκάλυψε και το Πρωινό Μας με τη δικηγόρο του, Γιούλη Ρετζεπάϊ η οποία και προχώρησε σε μήνυση για την άρση πιθανών προσβολών από τα social media και στην αποκατάσταση προσβληθέντων δικαιωμάτων του πελάτη της και των οικείων του.

Ο Άγγελος Βουράκης, συνεργάτης της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε στο «Πρωινό μας», ο οποίος επικοινώνησε με τη δικηγόρο του Στάθη Σχίζα: «Ο άνθρωπος διαβάζει τα σχόλια που γίνονται στο διαδίκτυο για το πρόσωπό του, για το παιδί του, τον βρίζουν… Ο άνθρωπος αυτός έφτασε στο Αμήν. Δε μπορείς να το αντιμετωπίσεις αυτό. Αυτά τα πράγματα είναι συκοφαντικά και απευθύνθηκαν σήμερα στην Εισαγγελέα». Πηγή: gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1258