Απίστευτη εξέλιξη: Η Eλευθερία καρφώνει πως ο Μάριος της ζήτησε να πει ψέματα στον Στάθη για τη σύντροφο του για να αποχωρήσει. :

09.03.2023Μία απίστευτη αποκάλυψη έγινε στο Πρωινό Μας σχετικά με την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Νίκου Παρτώλη, η Ελευθερία Ελευθερίου υποστηρίζει πως ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αυτός που την πίεσε να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα προκειμένου να αποχωρήσει από το survivor all star.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Παρτσώλης είπε: «Ο παίκτης που πίεσε ψυχολογικά την Ελευθερία Ελευθερίου για να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι ο Μάριος Πρίαμος. Η Ελευθερία πιάνει την Αφροδίτη Σκαφίδα και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τους λέει ότι ο Μάριος, ενώ συναντιόμαστε ερωτικά στη ζούγκλα και είμαστε πια ζευγάρι, αντί να με στηρίξει όταν ο Σπύρος Μαρτίκας με έβριζε πανελληνίως, το έραψε.».
Και πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στο Πρωινό Μας: «Ο Μάριος είναι ο άνθρωπος ο οποίος με πίεσε και μου ζήτησε να πάω εγώ να πω στον Στάθη Σχίζα ψέματα, γιατί εγώ δεν είμαι παίκτρια αξιώσεων τελικού, ο Μάριος είναι παίκτης αξιώσεων τελικού» αφήνοντας άφωνη τη Φαίη Σκορδά με τις αποκαλύψεις για το ριάλιτι επιβίωσης.

Φαίνεται πως θα έρθουν σύντομα ανατροπές στο παιχνίδι.

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


774