Απίστευτη εξέλιξη: Η Eλευθερία καρφώνει πως ο Μάριος της ζήτησε να πει ψέματα στον Στάθη για τη σύντροφο του για να αποχωρήσει. :

09.03.2023



Μία απίστευτη αποκάλυψη έγινε στο Πρωινό Μας σχετικά με την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Νίκου Παρτώλη, η Ελευθερία Ελευθερίου υποστηρίζει πως ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αυτός που την πίεσε να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα προκειμένου να αποχωρήσει από το survivor all star.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Παρτσώλης είπε: «Ο παίκτης που πίεσε ψυχολογικά την Ελευθερία Ελευθερίου για να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι ο Μάριος Πρίαμος. Η Ελευθερία πιάνει την Αφροδίτη Σκαφίδα και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τους λέει ότι ο Μάριος, ενώ συναντιόμαστε ερωτικά στη ζούγκλα και είμαστε πια ζευγάρι, αντί να με στηρίξει όταν ο Σπύρος Μαρτίκας με έβριζε πανελληνίως, το έραψε.».
Και πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στο Πρωινό Μας: «Ο Μάριος είναι ο άνθρωπος ο οποίος με πίεσε και μου ζήτησε να πάω εγώ να πω στον Στάθη Σχίζα ψέματα, γιατί εγώ δεν είμαι παίκτρια αξιώσεων τελικού, ο Μάριος είναι παίκτης αξιώσεων τελικού» αφήνοντας άφωνη τη Φαίη Σκορδά με τις αποκαλύψεις για το ριάλιτι επιβίωσης.

Φαίνεται πως θα έρθουν σύντομα ανατροπές στο παιχνίδι.

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1086