Πάολα: Αυτός είναι ο γοητευτικός αδερφός της που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της

08.03.2023Η Πάολα είναι μία από τις πιο γνωστές και ταλαντούχες καλλιτέχνιδες της γενιάς της, που με τα τραγούδια και τη φωνή της έχει καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Μετρά αρκετά χρόνια καριέρας στον χώρο της μουσικής όμως έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά της.

Η Πάολα έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία και όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο μαζί του. Ο Περικλής Καραμήτσιος (όπως είναι το πραγματικό επίθετο της τραγουδίστριας), είναι ένας γοητευτικός άνδρας που στέκεται πάντοτε στο πλευρό της αδερφής του.

Ασχολείται με τις επιχειρήσεις στη Συκιά Χαλκιδικής όπου και μένει μόνιμα μαζί με τη σύζυγό του, Μάρθα. Η Πάολα και η σύζυγος του αδερφού της, διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους, υπήρξαν συμμαθήτριες, στη συνέχεια φίλες, ενώ η τραγουδίστρια έχει παντρέψει το ζευγάρι.

«Ο Περικλής αγαπάει πολύ την αδελφή του, είναι υπερπροστατευτικός και πάντα βρίσκεται στο πλευρό της στις πρεμιέρες της. Εχει και εκείνος άγχος όλα να πάνε καλά και η αδελφή του να είναι χαρούμενη. Ο Περικλής συνήθως είναι στα καμαρίνια, κοντά σε όλη την προετοιμασία της αδελφής του, ενώ όταν εκείνη βγαίνει στη σκηνή, αυτός πηγαίνει δίπλα από τον ηχολήπτη για να βλέπει ότι όλα είναι εντάξει. Θέλει να είναι μόνος του για να απολαμβάνει την αδελφή του», έχει δηλώσει στο Secret των Παραπολιτικών άνθρωπος από το περιβάλλον της Πάολας.

bestofyou.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


218