Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε για τα σχόλια που δέχτηκε επειδή έβγαλε τον γιο της στα χιόνια

06.02.2023



Οικογενειακές φωτογραφίες στα χιόνια μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους ακολούθους την Κυριακή η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που απόλαυσαν το ολόλευκο τοπίο έχοντας στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους.

Ωστόσο αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το γεγονός ότι το ζευγάρι βγήκε σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες με το ενός μηνός μωράκι του, χωρίς να φοβάται μήπως κρυώσει. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια, ενώ λίγες ώρες μετά το ίδιο έκανε και η Ιωάννα Τούνη.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας η influencer απάντησε σε έντονο ύφος σε όλους εκείνους που θέλησαν να της ασκήσουν αρνητική κριτική, με αφορμή τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

"Τώρα που σας βρήκα για πείτε μου κάτι. Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε το μωράκι μας χθες έξω από το σπίτι; Για δέκα λεπτά κάναμε μία βόλτα. Όλα καλά; Στις σκανδιναβικές χώρες που έχει όλο τον χρόνο παγωνιά, τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή; Να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες; Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω, να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα. Αυτά, ευχαριστώ. Μη με πρήζετε, έλεος. Ανοίξτε και εσείς κάνα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μόνο μια φωτογραφία και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε" είπε, εμφανώς εκνευρισμένη η Ιωάννα Τούνη. 

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




687