My Style Rocks: Η Τζωρτζίνα δέχτηκε πρόταση γάμου στο πλατό και... αποχώρησε!

31.01.2023



My Style Rocks: Μια πολύ μεγάλη εκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές αλλά και την παίκτρια του διαγωνισμού, Τζωρτζίνα Μωραΐτη, η οποία και δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Γιάννη και δεν μπορούσε να το πιστέψει. 

Το δεύτερο Gala του διαγωνισμού μόδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 31 Ιανουαρίου, με τις παίκτριες να βάζουν τα δυνατά τους και να δίνουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους, για να καταφέρουν ένα τέλειο αποτέλεσμα στην εμφάνισή τους.

Στο σημερινό Gala του My Style Rocks, η Τζωρτζίνα Μωραΐτη εμφανίστηκε μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος και την συνόδευσε στην πασαρέλα και φυσικά ήταν δίπλα της κατά τη διάρκεια της κριτικής της από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη. Οι τρεις τους έκαναν πλάκα στον σύντροφό της, ρωτώντας τον αν της έχει κάνει πρόταση γάμου και αν έχει σκοπό να την αποκαστήσει. Και εκείνη την στιγμή ήρθε η έκπληξη...

«Απλά να ξέρεις ότι θα είμαι μαζί σου στα δύσκολα, στα εύκολα, τα καλά και τα άσχημα που έχει αυτή η ζωή αρκεί να το θέλεις. Αυτό που σε ρωτάω είναι, το θέλεις;» είπε ο σύντροφός της Γιάννης, με την Τζωρτζίνα να τον κοιτά συγκινημένη και στο τέλος να δέχεται την πρότασή του.

Η Τζωρτζίνα είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω πάρα πολύ... Καλά σοκ έχω πάθει. Τρέμω. Έχω πάθει σοκ. Τελείωσε… Μου φέρατε γούρι»

Λίγο μετά την λήξη του gala και την αποθέωση της Σελήνης, που κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο, η Τζωρτζίνα ήταν και εκείνη που αποχώρησε, με την ίδια να δηλώνει χαρούμενη που γνώρισε όλες τις παίκτριες και που πέρασαν αυτές τις φανταστικές στιγμές όλες μαζί…

gossip-tv.gt



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


539