Τούνη - Αλεξάνδρου: Η πρώτη επίσκεψη στον παιδίατρο με τον νεογέννητο γιο τους

27.01.2023



Το πρωί της Παρασκευής η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επισκέφτηκαν με το νεογέννητο γιο τους για πρώτη φορά τον παιδίατρο. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε ένα instastory στο οποίο η Ιωάννα Τούνη κρατάει στην αγκαλιά το μωράκι τους στο ιατρείο.

Στη συνέχεια και η Ιωάννα Τούνη πόσταρε ένα story αποκαλύπτοντας πως ο μπόμπιράς τους είναι υγιέστατος. «Καλημέρα. Έχουμε πάει το μπεμπάκι μας στον παιδίατρο για πρώτη φορά. Χαίρει άκρας υγείας. Φτύστε τον, μην το ματιάσατε», είπε η Ιωάννα Τούνη για τον 18 ημερών γιο τους!

Να σας θυμίσουμε ότι όταν σε πρόσφατο Q&A που έκαναν οι δυο τους, ρωτήθηκαν για την εμπειρία του τοκετού, η Ιωάννα δεν έκρυψε ότι ζορίστηκε πολύ, επισημαίνοντας ότι ο τοκετός για εκείνη κράτησε σχεδόν μία ολόκληρη μέρα αφού πήγαιναν για φυσιολογικό τοκετό. Όμως, όταν διαπιστώθηκε ότι το μωρό δεν έρχεται, ο γιατρός της αποφάσισε να κάνει καισαρική τομή, κάτι που ήταν εξίσου μία δύσκολη κατάσταση καθώς όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μπήκε στο χειρουργείο με αιματοκρίτη 17, πράγμα απαγορευτικό για τέτοιες καταστάσεις καθώς οι φυσιολογικές τιμές είναι πάνω από 40 για μία γυναίκα στην ηλικία της Ιωάννας. Ο Δημήτρης όμως επεσήμανε πως όλα πήγαν καλά στο τέλος και ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με τη στιγμή που ακούς το κλάμα του μωρού.

Ο ίδιος επίσης παραδέχτηκε για ακόμα μία φορά πως είναι τρελαμένος με τον γιο του στον οποίο, όπως και η Ιωάννα είναι αφοσιωμένοι. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι περίμενε πώς και πώς τη στιγμή που ο γιος του θα τον... κατουρούσε, ενώ επεσήμανε πως αλλάζει συνέχεια πάνες στον μικρό, με την Ιωάννα Τούνη να επιβεβαιώνει ότι ο Δημήτρης είναι πολύ υποστηρικτικός και βοηθητικός σε όλα όσα έχουν να κάνουν με το παιδί τους.

Όσο για την απόφασή τους, πριν σαραντίσει ο μικρός να πάνε βόλτα στην εξοχή για να πάρουν καθαρό αέρα, ο Δημήτρης είπε ότι τον ενδιαφέρει πώς αισθάνεται η μαμά του μωρού που έχει ανάγκη να βγει λίγο εκτός σπιτιού και όχι αυτά που λέγονται ως παράδοση.

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




605