Ελένη Μενεγάκη: Έβαλαν σε εξώφυλλο περιοδικού λάθος κορίτσι για κόρη της «Μία μάνα κλαίει!»

25.01.2023Την γκάφα γνωστού περιοδικού, που παρουσίαζε άλλο κορίτσι, για κόρη της, είδαμε να σχολιάζει το μεσημέρι της Τετάρτης, 25 Ιανουαρίου, η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της. Συγκεκριμένα, εξώφυλλο του περιοδικού "ΕΓΩ", αναφέρει πως η κόρη της Λάουρα, κλείνει τα 18, δείχνοντάς μας ένα άλλο κορίτσι, εκτός από αυτό της παρουσιάστριας. 

Η Ελένη Μενεγάκη, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αποκαλύπτει πως αυτή δεν είναι η κόρη της, δηλώνοντας τα ακόλουθα: "Κάποια μάνα πρέπει να είναι πολύ στενοχωρημένη. Κάποια μάνα κλαίει την κόρη της γιατί την έχουν κάνει κόρη μου. Τι εννοώ; Από την ημέρα που σας είπα ότι η κόρη μου, η Λάουρα, έχει γενέθλια, βλέπω στο internet μία φωτογραφία ενός κοριτσιού –να ‘σαι καλά κορίτσι μου, όποια και να είσαι-. Αυτό το κορίτσι λοιπόν μου χρεώνεται ως Λάουρα.Σήμερα λοιπόν, αυτό το αγαπημένο περιοδικό  με έχει και στο εξώφυλλο αλλά δεν είναι το παιδί μου! Μία μάνα κλαίει! Γιατί το έδωσαν αυτό στη Μενεγάκη;Δεν της φτάνουν οι τρεις κόρες και θέλει και μία τέταρτη; Δεν είναι δικιά μου αυτή. Υπέροχο κοριτσάκι αλλά δεν είναι το δικό μου". Δείτε το βίντεο: 

ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


202