Κατερίνα Καινούργιου: Έπεσε και χτύπησε – «Δυσκολεύομαι λίγο με μια κάκωση στο ώμο» (video)

23.01.2023Η Κατερίνα Καινούργιου δεν ξεκίνησε με την καλύτερη διάθεση την εβδομάδα της, καθώς όπως αποκάλυψε το Σαββατοκύριακο έχει λαρυγγίτιδα και κανονικά πρέπει να κάνει αφωνία. Το πρωί της Δευτέρας, αφού μας καλημέρισε μέσα από το «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια ανέφερε επίσης πως έπεσε και χτύπησε και ταλαιπωρείται και από μια κάκωση στον ώμο της.

«Δυσκολεύομαι λίγο με τη λαρυγγίτιδα και με μια κάκωση στο ώμο. Δόξα το Θεώ, όλα καλά. Δεν ξέρω ποιος με έφαγε. Έπαθα μια λαρυγγίτιδα, είμαι με κορτιζόνη και μετά μια κάκωση στον ώμο. Έπεσα κάτω και χτύπησα. Πήγα σε πολύ καλούς γιατρούς» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

tlife.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


120