Βρισηίδα Ανδριώτου: Έδωσε στεγνά την Καρολίνα για τη σχέση της με τον Πρίαμο "Μου το έχει πει η Καρολίνα..."

23.01.2023Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό μας και σχολίασε τα τρυφερά τετ α τετ στο Survivor All Star ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Καλύβα.
Μάλιστα, η Βρισηίδα πρώτη φορά ανέφερε ότι γνώριζε το ειδύλλιο και αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με την Καρολίνα λίγο πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.
Συγκεκριμένα η Βρισηίδα Ανδριώτου τόνισε: «Το ήξερα για τα παιδιά, δεν είπα τίποτα, δε θέλω να εκθέσω τους ανθρώπους. Γιατί δεν είχα και αποδείξεις. Εφόσον τώρα έχει αποδείξεις η κάμερα και η παραγωγή, εγώ τι να πω; Ήξερα για την Καρολίνα και τον Μάριο ότι είχαν φλερτ και ότι έχουν συναντηθεί. Αλλά δεν είχα δει με τα μάτια μου κάτι. Το φλερτ το είχα προσέξει και μου το είχε πει και η Καρολίνα.»!Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


664