Καφετζόπουλος - Κοκκινοπούλου: Ο γιος τους είναι πλέον 23 ετών και είναι ένας κούκλος!

18.01.2023Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Φαίη Κοκκινοπούλου υπήρξαν για παραπάνω από 25 χρόνια παντρεμένοι και μέσα από τη συνύπαρξη αυτή προέκυψε ένα παιδί που σήμερα είναι 23 ετών. Ο λόγος για τον Σπύρο Καφετζόπουλο, μικρότερο γιο του αγαπημένου ηθοποιού ο οποίος έχει πάρει τη γοητεία του πατέρα του και την ομορφιά της μητέρας του. Ο Σπύρος δεν έχει ακολουθήσει τον δρόμο των γονιών του στον χώρο της υποκριτικής. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Γιατί ο Σπύρος πριν από δυο μήνες πήρε το πτυχίο του και μάλιστα είχε κοντά του όλα τα μέλη της οικογένειάς του. Μάλιστα, ο ευτυχής μπαμπάς, Αντώνης Καφετζόπουλος είχε ανεβάσει από τη συγκεκριμένη σημαντική στιγμή του γιου του φωτογραφίες και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τον μικρότερο γιο του. Σ' αυτό έγραφε χαρακτηριστικά:

«Ο όρκος. Ωραία στιγμή. Πήγαμε. Όλοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά. Γιούπι!Κανονικά ειναι μια τυπικότητα. Με μπόλικη συναισθηματική αξία.Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σκεφτείς οτι όταν «ορκίζεσαι», το κάνεις για να έχεις μια ανάμνηση στο μέλλον οτι τις γνώσεις που κέρδισες - το πτυχίο ειναι η απόδειξη - ο φ ε ί λ ε ι ς να τις χρησιμοποιήσεις με ακεραιότητα. Όχι ως έρμαια αξεσουάρ των όποιων ιδεολογιών. Γιούπι! Γιούπι! Γιούπι!».

Ο Σπύρος Καφετζόπουλος έχει λατρεία για τον μεγαλύτερο αδελφό του Γιώργο ο οποίος αυτόν τον καιρό παίζει στην ίδια παράσταση με τον πατέρα του. Έχει ήδη δείξει σπουδαία δείγματα υποκριτικής και έχει και εκείνος μεγάλη αγάπη για τον μικρότερο αδελφό του με τον οποίο είναι πολύ δεμένοι.

Δείτε τον παρακάτω!
gossip-tv.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
1089