Βρισηίδα Ανδριώτου: Ξέσπασε σε λυγμούς στο Πρωινό Μας - «Είναι απάνθρωπο»

18.01.2023Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό Μας και κατά τη διάρκεια της εκπομπής με αφορμή κάποια αποσπάσματα από το Survivor All Star δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και ξέσπασε σε λυγμούς.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου με αφορμή τα πλάνα της Μαριαλένας με τον Σάκη μέσα στο ριάλιτι, είπε: «την καταλαβαίνω πάρα πολύ την Μαριαλένα και όταν είπε ότι ζαλίζεται και όλα αυτά, γιατί ξέρω πως είναι εκεί μέσα και πόσο δύσκολο είναι για τις πιο μικροκαμωμένες. Βέβαια, η Μαριαλένα σαν αθλήτρια έχει άλλες αντοχές αλλά και πάλι την καταλαβαίνω πάρα πολύ. Να είσαι χωρισμένος από τον άνθρωπο σου και να ξέρεις ότι είναι εκεί. Θα πουν, «έλα μωρέ, άλλοι τους άφησαν πίσω». Εκεί δεν σκέφτεσαι ότι είναι πίσω η οικογένεια σου και ο κόσμος σου. Όταν είστε στο ίδιο μέρος, χωριστά και δεν μπορείς ούτε να του μιλήσεις ούτε να τον αγκαλιάσεις σε μια δύσκολη στιγμή σου είναι πιο απάνθρωπο».

Και πρόσθεσε: «Όταν ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά και έκλαιγα, έλεγα ότι ο Σπύρος ήθελε τόσο πολύ να πάμε, όχι εγώ, επειδή πίστευε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και ο Σάκης μού έλεγε, «άστα και εμένα η Μαριαλένα με έπεισε να έρθουμε, δεν ήθελα πολύ να έρθω αλλά την στηρίζω και την αγαπάω». Οπότε λέει αλήθεια τώρα η Μαριαλένα, δεν λέει ψέματα ούτε κάνει και στρατηγική».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι το στήριγμα της και την καταλαβαίνω. Αν έφευγε ο Σπύρος από αποχώρηση, δεν θα έφευγα αλλά αν έφευγε οικειοθελώς θεωρώ πως θα έφευγα.»!

gossip-tv.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
253