Κώστας Αναγνωστόπουλος: Έχεις δει την κούκλα αδερφή του Μισθοφόρου; Είναι γνωστή ηθοποιός

12.01.2023



Τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ή αλλιώς Μισθοφόρο τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor το 2017 με νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Φέτος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε ο Ατζούν και έτσι τον απολαμβάνουμε μέσα από το Survivor All Star. Ο ίδιος έχει ριχτεί δυναμικά στους στίβους μάχης και θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες αγωνιστικά.

Εσείς όμως γνωρίζατε ότι η αδερφή του είναι ηθοποιός και μάλιστα γνωστή;

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έχει μία αδερφή, την Μένια Αναγνωστοπούλου στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Η Μένια είναι ηθοποιός και την έχουμε δει σε αρκετές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές όπως τις: «Φίλα τον βάτραχό σου», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», «Το πιο γλυκό μου ψέμα», κ.α

Η ίδια έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι ελάχιστα είναι αυτά που γνωρίζουμε για την ζωή της. Από τα λίγα που γνωρίζουμε είναι πως συνεργάζεται με τον αδερφό της, Κώστα Αναγνωστόπουλο ενώ βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε τους βήμα.

«Ο Κώστας είναι ένα παιδί που αγαπάει το δίκιο, είναι ντόμπρος χαρακτήρας και λέει τα πράγματα με το όνομα του! Κάτι που είναι σπάνιο στις μέρες μας», είχε δηλώσει παλαιότερα η Μένια Αναγνωστοπούλου.

www.gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1710