Σοκαριστικό: Αγνώριστος πλέον ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Με μακριά μαλλιά και μείον πολλά κιλά

11.01.2023



Σε τεράστιο βαθμό έχει ακουστεί τον τελευταίο καιρό το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου, με αφορμή την πρεμιέρα του Survivor All Star με τις φήμες να τον θέλουν να συμμετέχει, ωστόσο το σενάριο αυτό φαίνεται πως πλέον φαντάζει ουτοπικό.

«Πιστεύω πως ένα trailer από ένα παιχνίδι που συμμετείχα μπορεί να με έχει μέσα. Επειδή όλα αυτά, έτσι όπως γράφονται και στο trailer, με κάνουν να φαίνομαι πως θα συμμετέχω στο Survivor All Star ως παίκτης. Εγώ δεν έχω καμιά ιδέα εδώ και δυο μήνες που μίλησα για το ενδεχόμενο συμμετοχής μου…Μου είχε προταθεί να μπω παίκτης και ήταν ξεκάθαρο το όχι μου τότε και σε κάποιες συνεντεύξεις μου. Τελευταία βλέπω πως πέρασα εξετάσεις. Δεν έχω ιδέα. Δεν θα συμμετέχω. Δεν γίνεται και δεν θέλω κιόλας.

Το έχω εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου. Ο κύκλος έχει κλείσει τότε. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους πάνε και στην παραγωγή, γιατί είναι ένα παιχνίδι που θα συμμετέχουν παίκτες από όλα τα χρόνια. Με ρωτάς και σου απαντάω και σου λέω πως δεν θα μπω. Δεν θέλω να μπω. Είναι τιμή για εμένα που με δείχνεις στο trailer, αλλά όχι να αφήνουμε να εννοηθεί πως θα μπω, ενώ έχω πει ξεκάθαρα πως δεν θέλω», είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ο λόγος λοιπόν που δεν συμμετέχει στο All Star είναι γιατί θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί σε μία ταινία και μάλιστα το πρωί της Τετάρτης 11/1 η εκπομπή Mega Καλημέρα μας έδειξε την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του.

Να σημειώσουμε πως η ίδια εκπομπή πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως θα πρωταγωνιστήσει σε παράσταση κεντρικής θεατρικής σκηνής. "Αυτή είναι βόμβα. Είναι ειδησάρα! Μας λες ότι ο Ντάνος ανεβαίνει στο σανίδι", είχε ειπωθεί χαρακτηριστικά. Όπως είδαμε, λοιπόν, ο Ντάνος μάκρυνε τα μαλλιά του, έχει γωνίες στο πρόσωπό του μιας και έχει χάσει πολλά κιλά.

youweekly.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1682