Σε απόγνωση η Χριστίνα Μπόμπα – Η νέα περιπέτεια υγείας μέσα σε τρεις εβδομάδες

03.01.2023



Η σύζυγός του Σάκη Τανιμανίδη το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται με διάφορα θεματάκια, όπως όλος ο κόσμος βέβαια και όπως ενημέρωσε τους followers της μέσα από σχετική της ανάρτηση, αυτή είναι η τρίτη φορά που αρρωσταίνει μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε αυτό το διάστημα έχει περάσει και γρίπη τύπου Α και άγνωστη ίωση ενώ τώρα ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα. «Μέσα σε 3 βδομάδες, γρίπη Α, μια άγνωστη ίωση και τώρα... φαρυγγίτιδα», ανέφερε στην λεζάντα της εμφανώς καταβεβλημένη.

Θυμίζουμε πως η Χριστίνα είχε αρρωστήσει με γαστρεντερίτιδα στο ταξίδι της στο Άμστερνταμ.

«Να στείλω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όσους έχουν ίωση. Εγώ ήμουν στο Ντίσελντορφ, τώρα είμαι στο Άμστερνταμ. Τον περισσότερο χρόνο μου τον περνάω μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Αλλά δεν πειράζει, τουλάχιστον δεν έχω τον φόβο να κολλήσω τα μωρά και σήμερα που έχω αναστηθεί λίγο, περνάω τον χρόνο μου δημιουργικά διαβάζοντας βιβλίο», είχε γράψει η ίδια

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Χριστίνα Μπόμπα είχε αποκαλύψει τις δυσκολίες που βίωσε το πρώτο διάστημα μετά τον ερχομό των δίδυμων παιδιών της

«Προσπαθούσαμε πολύ καιρό και το θέλαμε τόσο πολύ. Όταν γέν­νησα, δεν μπορώ να πω ότι όλα ήταν ρόδινα. Μια γυναίκα, σε αυτήν τη φάση της ζωής της, περνά πολλές ορμονικές αλλαγές και έχει τεράστια ευθύνη. Αλλάζει εντελώς η ταυτότητά της. Προσωπικά, ενώ ένιωθα ευτυχία που είχα τις μικρές, παράλληλα, κάποια βράδια μπορεί και να έκλαιγα. Ήταν οι ορμόνες; Ήταν οι ευθύνες; Ήμουν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, είχαν αλλάξει το σώμα και ή ζωή μου. Δεν ήξερα πως θα τις θηλάσω και πως θα κοιμηθώ. Για δύο μήνες, ήμουν σαν φυτό – χαρούμενο φυτό και δεν επικοινωνούσα με τον κόσμο. 'Όταν ήμουν με φίλους, εκείνοι συζητούσαν, κι εγώ ασχολούμουν με τα κορίτσια. Κοιμόμουν για ένα τέταρτο και πεταγόμουν»

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


683