Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού

03.01.2023



Το πιο όμορφο θαύμα της ζωής της έζησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έγινε για πρώτη φορά μητέρα! Η αγαπημένη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE η παρουσιάστρια σήμερα 3 Ιανουαρίου, γέννησε με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 700 γραμμάρια. Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, με την παρουσιάστρια να κρατά σιγήν ιχθύος για το ευχάριστο γεγονός.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ένιωσε έτοιμη και ανακοίνωσε στον κόσμο ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά, το οποίο συνόδευσε με μια συγκινητική λεζάντα.

«Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.

Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Να σας ζήσει!

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1417