Δυστυχώς: O κούκλος πρωταγωνιστής στην «Γη της Ελιάς» αποχωρεί και μπαίνει χειρουργείο

01.01.2023



Ο Νίκος Μέλλος είναι ένας από τους πολλούς νέους ηθοποιούς που συστήθηκαν στο ευρύ κοινό μέσα από τη «Γη της ελιάς». Ο τέως αθλητής του πόλο που άφησε τις πισίνες για να ασχοληθεί με την υποκριτική τελειώνει πρόωρα την καριέρα του. 

Ο λόγος που θα αποχωρήσει ο ηθοποιός δεν έχει να κάνει με την παραγωγή του σίριαλ, ούτε δικές του προσωπικές επιλογές. Η αλήθεια είναι, όπως αποκάλυψε σήμερα στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι του παίζοντας ποδόσφαιρο κι εδώ και καιρό εκπληρώνει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στο θέατρο και στην τηλεόραση, χρησιμοποιώντας πατερίτσες.

«Τον τελευταίο μήνα πέρασα πολύ δύσκολα. Τραυματίστηκα σοβαρά στο πόδι μου και λόγω της συνθήκης της δουλειάς του ηθοποιού δεν μπόρεσα να διακόψω τίποτα από τα δύο, ούτε την παράσταση ούτε και τη σειρά. Είναι ο μόνος καιρός που έχω πει ότι δεν αντέχω άλλο, όχι σε σχέση με τη δουλειά απλά δεν τραβά άλλο το σώμα μου. Είναι πολύ μεγάλη ταλαιπωρία να ταξιδεύεις δύο φορές την εβδομάδα με πατερίτσες.

Με έριξε πάρα πολύ γιατί ήμουν σε μια φάση που είχα ξεκινήσει το γυμναστήριό μου πιο τακτικά. Τραυματίστηκα στο ποδόσφαιρο, που μου άρεσε πολύ. Ξαφνικά σπάνε όλα, τέρμα γυμναστική, κρεβάτι και παράσταση με πατερίτσες. Η συνθήκη του χτυπήματός μου δεν επιτρέπει να είμαι στον τρίτο κύκλο της σειράς. Θα πρέπει να υπάρξει χειρουργείο, που θα με βγάλει εκτός», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είχα αποφασίσει ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική, όταν διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο στο έντερο. Δεν μπορούσαν να γίνουν δύο πράγματα σημαντικά ταυτόχρονα και το πόλο κι η γυμναστική, οπότε κόπηκε μαχαίρι. Τον πρώτο καιρό αισθάνθηκα ότι δεν είμαι ο εαυτός μου και σε προσωπικό επίπεδο το πήρα πολύ σοβαρά και νόμιζα ότι τελείωσε, μέχρι εδώ ήταν, ό,τι κάναμε και δεν υπάρχει κάτι άλλο».





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




654