Γάμος έκπληξη για αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz - Παντρεύτηκαν κρυφά με πολιτικό πριν γίνουν γονείς

24.12.2022



Την ώρα που σχολιάζεται έντονα ένα διαζύγιο λόγω... απιστίας, ένα άλλο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό, χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς. Ο γάμος έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα, με καλεσμένους αγαπημένους και στενούς φίλους και οικογενειακή πρόσωπα.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που διατηρεί χαμηλό προφίλ στα media, αφού θέλει να προστατεύσει την προσωπική του ζωή και την οικογενειακή του ευτυχία, όσο πιο πολύ μπορεί. Μάλιστα, σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτα τους και πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Ο Γαμπρός είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν στη θέση του δεξιού αμυντικού. Είναι γιος παλαιού ποδοσφαιριστή ενώ ποδοσφαιριστής υπήρξε και ο συνονόματος παππούς του. Η IFFHS τον επέλεξε στην καλύτερη 11άδα όλων των εποχών του ελληνικού ποδοσφαίρου το 2021.

Μετά από μια μεγάλη πορεία στο ποδόσφαιρο, το 2009 αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για μια δεύτερη θητεία στον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων. Σε αυτή την ομάδα κιόλας κρέμασε τα παπούτσια του...

Την ευχάριστη είδηση λοιπόν του γάμου τους, έκανε γνωστή ο πεθερός του.... Γιούρκα Σεϊταρίδη και πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή για το στιγμή που έζησαν και έγραψε:

«Η μεγαλύτερη χαρά για κάθε γονιό είναι να βλέπει το παιδί του ευτυχισμένο. Μια τέτοια ημέρα χαράς είναι και για την δική μας οικογένεια. Να ζήσετε Γιούρκα και Μάιρα». Ο πρώην ποδοσφαιριστής, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του, Μάιρα Παπαϊωάννου ενώ σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνει και μπαμπάς στο πρώτο του παιδί.

youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1768