Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA - Το μίνι φόρεμα της έφερε... αποκαλύψεις

23.12.2022



Το μεσημέρι της Παρασκευής (23/12) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «ελένη» ξεκίνησαν οι συντελεστές με πολύ κεφί και γέλια, μιας και τα Χριστούγεννα απέχουν λίγα 24ωρα μόνο.

Σήμερα, λοιπόν, η παρουσιάστρια του Mega, επέλεξε να φορέσει ένα στενό και λίγο κοντό κόκκινο φόρεμα, που είναι γεμάτο παγέτα, συνδιάζοντας τα με μαύρες αυστηρές γόβες. Λίγα 24ωρα πριν τα Χριστούγεννα, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στην εκπομπή της φορώντας ένα σούπερ μίνι φόρεμα! Η παρουσιάστρια σήμερα, 23 Δεκεμβρίου επέλεξε ένα θεόστενο και μίνι φόρεμα και μας άφησε άφωνους με την απίστευτη σιλουέτα της.

Μετά από πάρα πολύ καιρό είδαμε την Ελένη Μενεγάκη με μίνι φόρεμα και μας θύμισε τις παλιές εκπομπές της που κάθε μέρα φορούσε εντυπωσιακά κοντά φορέματα, όμως τα τελευταία χρόνια τα έχει βγάλει εντελώς από την γκαρνταρόμπα της. Με αφορμή τις γιορτινές μέρες είπε να θυμηθεί τις παλιές εκείνες εποχές και έβαλε ένα μίνι φόρεμα και... ενθουσιάστηκε και η ίδια! Όμως κατά τη διάρκεια της εκπομπής, είχε μία άτυχη στιγμή! Τι συνέβη;

O λόγος για το... καλσόν της, που σκίστηκε και ο μικρός πόντος άρχισε να μεγαλώνει! Να υπενθυμίσουμε ότι στην χθεσινή εκπομπή 22/12 λοιπόν, άφησε τους πάντες στο πλατό της εκπομπής της άφωνους, καθώς σε ηλικία 53 ετών, φόρεσε ένα σύνολο, που έδειχνε ακόμη πιο εντυπωσιακή τη σιλουέτα της.

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να λατρεύει το καλό φαγητό, ωστόσο, πάντα προσέχει την διατροφή της. Δεν θέλει να ξεφεύγει, ωστόσο, πάντα θα δοκιμάσει ένα καλό πιάτο. Επέλεξε να φορέσει μια στενή μίνι γοργονέ φούστα με σκίσιμο στο πλάι και οι συνεργάτες της την αποθέωσαν. «Έβαλες σήμερα τα Barbie γοργόνα για να μας υποδεχθείς...», της είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

youweekly.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1011