Ελένη Φουρέιρα: Η εγκυμονούσα φόρεσε ροζ πανωφόρι και μας λεει: «Αν ο αστυνόμος Σαΐνης ήταν Barbie»

14.12.2022



Η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από την έξοδό της φορώντας το απόλυτο ροζ πανωφόρι και το σχόλιό της για την εν λόγω εμφάνιση ήταν απλά επικό! 

H εγκυμονούσα έβαλε μία oversized ροζ καμπαρντίνα και μπότες σε παρόμοιο χρώμα, ενώ κράτησε ένα γαλάζιο κροκό τσαντάκι και η εμφάνισή της ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών: «Αν ο αστυνόμος Σαΐνης ήταν η Μπάρμπι».Από την στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, η τραγουδίστρια μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της χωρίς πλέον να κρύβει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη πάρει την απόφασή του για το ποιος θα βαφτίσει το παιδί τους, ενώ η ίδια δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι θα γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει να είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες που απεικονίζουν την φουσκωμένη κοιλίτσα της αλλά και τις άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις της που μας "αφήνουν άφωνους"! Πηγή: gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1628