Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Θετικό το άλκοτεστ της νικήτριας του GNTM - Ραγδαίες εξελίξεις με το θανατηφόρο τροχαίο της

07.12.2022



Ένας 60χρονος μοτοσικλετιστής, πατέρας τριών παιδιών, νεκρός, ένα κατεστραμένο ΙΧ και τέσσερα αυτοκίνητα με σοβαρές, υλικές ζημιές είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο ενεπλάκη η νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, τα ξημερώματα της 12ης Οκτωβρίου.

Σήμερα, δυο μήνες μετά έγινε γνωστό πως το αλκοτέστ της νικήτριας του GNTM 4 βρέθηκε θετικό. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η αιθυλική αλκοόλη στον οργανισμό της ήταν 1,02 γραμμάρια ανά λίτρο, όταν το όριο είναι το 0,50 gr/l.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ, ενώ σύμφωνα με τον νόμο, η ποινή με την οποία ενδεχομένως θα βρεθεί αντιμέτωπη η νικήτρια του GNTM 4 είναι τουλάχιστον 10 χρόνια κάθειρξης.

H υπόθεση, ωστόσο, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάκρισης και σχηματίζεται η δικογραφία σε βάρος της. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, στην περιοχή της Κυψέλης. Η 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ένα μηχανάκι το οποίο κινούνταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Το μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε τέσσερα από αυτά.

https://www.in.gr/



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1210