Aπίστευτο: Η Μαρία Αναστασοπούλου διαγνώστηκε on air θετική στον κορωνοϊό και αποχώρησε αμέσως (βίντεο)

07.12.2022



Χωρίς τη συμπαρουσιάστρια του Μαρία Αναστασοπούλου θα κάνει την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης. Η δημοσιογράφος βρέθηκε θετική στον κορωνοιό λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής και ενώ βρισκόταν on air. Συγκεκριμένα οι παρουσιαστές έκαναν τεστ λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής και το δικό της Μαρίας ήταν θετικό όπου και ενημερώθηκε on air και αποχώρησε αμέσως. 

 «Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι σας είπαμε ένα ψέμα προηγουμένως. Πάντα πριν ξεκινήσει η εκπομπή υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ και αυτό είναι για την ασφάλεια τη δική μας και όλων όσων εργάζονται εδώ. Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά είναι θετικό και δυστυχώς για πέντε ημέρες δεν θα την έχω δίπλα μου. Θετική στον κορωνοϊό το Μαράκι μας!» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης όπου και ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό. 

Η Μαρία Αναστασοπούλου λίγο αργότερα σε τηλεφωνική επικοινωνία είπε στον αέρα της εκπομπής: «Με ξαναθυμήθηκε παιδιά. Είναι θετικό, πριν από λίγο βγήκε. Εγώ μια χαρά αισθάνομαι, δεν έχω τίποτα. Θα σας παρακολουθώ. Περαστικά σε όσους μας βλέπουν και νοσούν. Είχα κολλήσει ξανά και τον περασμένο Μάρτιο».



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


601