Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη της: «Είναι πανέμορφη»

05.12.2022



Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Μαίρη Συνατσάκη νωρίς το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου. Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της έστειλε τις ευχές της στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή για τον ερχομό της κόρης τους, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αφού σε επικοινωνία με την αδελφή της Μαίρης  έλαβε φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.

"Είναι στο πλευρό της η αδελφή της η Αλίκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί που θα είναι η νονά του μωρού και μου έστειλε και φωτογραφία, προφανώς και δεν μπορώ να σας τη δείξω, αυτό συμφωνήσαμε όμως και με την Αλίκη είναι ότι είναι η πιο όμορφη Μαίρη που έχουμε δει. Είναι πανέμορφη στη φωτογραφία που μας έστειλε, αγκαλιά με το μωρό και οι τρεις και είναι συνέχεια αγκαλιά από το πρωί και ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη με την κορούλα τους", είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και συμπλήρωσε: "Το χαίρεται απίστευτα, η Μαίρη πάντα πηγαίνει όπως την πάει η ζωή. Δεν είχε ποτέ το άγχος, αλλά από τη στιγμή που της ήρθε όλο αυτό με τον Ίαν είναι τρομερά ήρεμη και ευτυχισμένη", είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

"Να τους ζήσει να είναι ευτυχισμένοι, υγιέστατοι και ευτυχισμένοι και οι τρεις τους", ήταν οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη. 

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1351