Δάφνη Μπόκοτα: Συστήνει για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα τον 25χρονο γιο της, Νίκο

29.11.2022Η Δάφνη Μπόκοτα έκανε τις νέες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα με αφορμή την παρουσία της στην εκδήλωση στο OGAE Greece. «Θα μπορούσα να επιστρέψω στη Eurovision αν με ενδιέφερε. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να δώσω βαθμολογία, θα με ενδιέφερε όμως πολύ να είμαι στην επιλογή του τραγουδιού, θα μπορούσε να βοηθήσει η εμπειρία μου», ανέφερε αρχικά στην κάμερα του Alpha η Δάφνη Μπόκοτα.

Για πρώτη φορά η Δάφνη Μπόκοτα μας σύστησε τηλεοπτικά τον γιο της, Νίκο, ο οποίος σπουδάζει υποκριτική: «Το 1998 ο γιος μου ήταν ο λόγος που δεν μετέδωσα την Eurovision, ήταν η έλευση του γιου μου». «Ξεκίνησα σπουδάζοντας Φυσική και έκανα μία παύση, αν και η μητέρα μου θα προτιμούσε να τις είχα συνεχίσει και μετά να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά θέλω και είναι το θέατρο», δήλωσε ο γιος της Δάφνης Μπόκοτα.

tlife.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


206