Σπαρακτικές εικόνες Ελληνίδας δημοσιογράφου: Της έκαναν έξωση - Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα της και... [βίντεο]

21.11.2022



Αστυνομία με δικαστικό επιμελητή και κλητήρα μετέβησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού με σκοπό να πραγματοποιήσουν έξωση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, η έξωση πραγματοποιείται για χρέος 15.000 ευρώ σε πιστωτική κάρτα που αυξήθηκε με τους τόκους. 

Όπως κατήγγειλε η κα Κολοβου, οι αρχές έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της με ηλεκτρικό πριόνι και κλειδαρά ενώ ο κλητήρας τη χτύπησε. Στο βίντεο, διακρίνεται η σπασμένη πόρτα.  «Ούτε στην τουαλέτα δεν με αφήνουν να πάω. "Να πας δίπλα", μου λένε και στον ενικό βέβαια μου μιλάνε. Μιλάμε για αποτρόπαιη κατάσταση», είπε η κα Κολουβού σε άλλο σημείο. Στο σημείο βρέθηκε και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσιώτης.

«Έξωση πρώτης κατοικίας από χαμηλοσυνταξιούχο. Αυτό είναι το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τις ευάλωτες ομάδες [...] Προσπαθούμε να μιλήσουμε με τον κ. Γεωργιάδη. Κάναμε παρέμβαση στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη για αυτή την αγριότητα», δήλωσε στο OPEN.

«Ο δικαστικός επιμελητής θα έπρεπε να έχει άλλη στάση απέναντι σε μια τέτοια αδικία. Έρχεται εδώ και με έναν άγριο τρόπο προσπαθεί να υλοποιήσει μία άδικη απόφαση για να ξεσπιτώσει τη γυναίκα από το σπίτι της», προσθέτει ο ίδιος.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


614