Ελένη Μενεγάκη: Η ταραχή για τον λογαριασμό της ΔΕΗ και ο «καβγάς» στο σπίτι

16.11.2022Και ποιος δεν ταράζεται όταν έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ; Έτσι και η Ελένη Μενεγάκη αλλά και ο Σάββας Πούμπουρας που έλαβε «το ραβασάκι» της ΔΕΗ και ταράχτηκε! «Με έπιασε η καρδούλα μου! Μου ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ τριψήφιος, σοβαρός και βαρβάτος λογαριασμός» αναφώνησε ο Σάββας Πούμπουρας.

Και η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι παρακολουθεί τους λογαριασμούς της, το ρολόι της ΔΕΗ και πηγαίνει και δηλώνει η ίδια τι γράφει το ρολόι της. Και πρόσθεσε: «με όλα αυτά που γίνονται και τις ταραχές που παίρνουμε από τους λογαριασμούς, πρέπει να πηγαίνουμε μόνοι μας και να δηλώνουμε το ρεύμα μας, εμείς στο σπίτι μας πια το κάνουμε από τις πολλές φορές που μου σηκωνόντουσαν τα μαλλιά είπα τέλος θα πηγαίνουμε και θα το δηλώνουμε το ρεύμα μόνοι μας»!

Και με αφορμή τις συμβουλές για το πως θα μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια, η παρουσιάστρια είπε τι συμβαίνει στο σπιτικό της: «Εμείς διαφωνούμε όταν βράζουμε νερό για μακαρόνια, για φακή και αφήνουν ανοιχτό το καπάκι, ξέρετε πόσες φορές διαφωνούμε; Μου λένε «μα θα ξεχειλίσει…», βάλτο εσύ και όταν αρχίζει να βράζει, χαμήλωσέ το και βγάλε και το καπάκι…»!

gossip-tv.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα
397