Γιώργος Τσαλίκης: Η αποκάλυψη πως γαμπρός το έσκασε δύο φορές από το δημαρχείο

29.09.2022Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Περιστερίου και έχει τύχει αρκετές φορές να παντρέψει ζευγάρια. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μια φορά, έτυχε να μην πάει ο γαμπρός. Μετά από δύο εβδομάδες το ζευγάρι φαίνεται να τα ξαναβρήκε και έκλεισε εκ νέου ημερομηνία για το γάμο του. Ωστόσο, ο γαμπρός «το έσκασε» και δεύτερη φορά.

«Όταν μου προτάθηκε για πρωινό ζορίστηκα αλλά ποτέ δεν ξέρεις», είπε αρχικά όταν ρωτήθηκε εάν θα έκανε πρωινό και συνέχισε μιλώντας για το περιστατικό στο Δημαρχείο:

«Έχει τύχει να μην έρθει ο γαμπρός. Ένιωσα αμήχανα πολύ. Φαίνεται πως το σκέφτηκε και δεν εμφανίστηκε. Μάλιστα, κάτι έγινε τα βρήκε το ζευγάρι και μετά από δύο βδομάδες ξανακλείσανε ραντεβού και αν και εγώ δεν μπορούσα να είμαι δεν πήγε ούτε αυτός για δεύτερη φορά. Ο γαμπρός το έσκασε για δεύτερη φορά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

gossip-tv.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα
277