Μελίνα Νικολαΐδη: Μετακόμισε στην Αγγλία για σπουδές και η Βανδή καθάρισε το σπίτι (Video)

26.09.2022Το πρωινό συνάντησε τη Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο, όπου επέστρεψε από την Αγγλία. Η τραγουδίστρια είχε ταξιδέψει μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία μετακόμισε στο Λονδίνο για σπουδές. Η Δέσποινα εκεί τραγούδησε σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, όπου διοργανώθηκε από τους Έλληνες ομογενείς, αλλά φρόντισε και την κόρη της όπου μετακόμισε.

Η ίδια η Δέσποινα ανέφερε: «Στην Αγγλία δεν πήγα ταξίδι αναψυχής, πήγα για να τακτοποιήσω το παιδί μου για τις σπουδές της, ήμουν αρκετές ημέρες εκεί και συνέπεσε με την εκδήλωση».

Όσον αφορά την μετακόμιση της κόρης της, Μελίνας, η Δέσποινα Βανδή υπογράμμισε: «Καθάρισε το σπίτι η μανούλα, έβαλε τα σωστά πράγματα στην κατάψυξη, γιατί εκεί τα φαγητά είναι πολύ διαφορετικά».

gossip-tv.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα
788